și dacă? |v. 59|


Și dacă am căutat în locul greșit? Și dacă acum știu unde să caut, dar nu am curaj? Și dacă acum am curaj, dar nu mai e potrivit nici timpul, nici locul, nici omul? Și dacă, punând laolaltă curajul, încrederea, pasiunea, dacă toate acestea ar putea recalibra realitatea, astfel încât la final să pot spune că am tot ce-mi doresc? Cu atenție pe prezent, să nu ajung să am tot ce mi-am dorit (cândva), ci tot ce îmi doresc acum.

Ce mi-ar trebui pentru a face asta să se întâmple? Toate instrumentele sunt la îndemână, o știu. Toate planetele și stelele se aliniază, la cerere. Toate gândurile creează o bucată și încă o bucată din viitorul dorit. Toate circuitele se activează când li se solicită clar și explicit. Toți oamenii mă ajută dacă fac astfel încât să ajung în primul rând la ei. Toate conversațiile aduc mai multă înțelegere și deschis oportunități. Toate oportunitățile îmi alocă acel timp minim necesar să le văd.

Nimic nu-mi stă împotrivă, nimic mai mult decât o fac eu însămi. De aceea, totul începe în mine. Și totul se poate termina tot în mine. Doar că aceasta nu mai este un lucru pe care să îl accept. Pentru că am crescut, în sfârșit.

Pentru oameni, locuri și întâmplări.

Text la persoana I singular. Dar nu-i vorba despre mine. Nu-i numai despre mine. E despre noi toți și despre curajul, voința și ceea ce facem pentru a obține ceea ne dorim. 

 

© Iustina Dorobanțu, august 2017

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.