Experimentul Viață. 14. fuga.


Căutăm vieți pe alte planete.

 

fuga

 

Căutăm vieți pe alte planete, aici ne-am terminat toate treburile. Standardul de viață este unul ridicat pentru întreaga populație de câteva generații. Resursele nelimitate ne sunt la îndemână și foamea este un concept pe care nimeni nu și-l poate imagina dincolo de descrierea din vechiul dicționar. Oamenii nu se ceartă pe nimicuri. Se muncește, se câștigă, sa pleacă în vacanțe, medicina a atins excelența.

În sfârșit putem aloca bani călătoriilor care s-ar putea să nu ne aducă nimic. În sfârșit, fără jenă sau regrete putem să cerem savanților să se ocupe de lucruri dincolo de nevoile noastre. Iar când ne vom întâlni cu omuleți mov, cu drag vom arăta către ai noștri de acasă, care sunt bine și sănătoși. Nu se va întâmpla să se mire că umblăm după cai verzi pe pereți, căci nu vom avea probleme esențiale nerezolvate.

*** *** ***

https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/un-miliardar-rus-va-investi-intr-o-misiune-de-cautare-a-vietii-extraterestre-in-sistemul-solar-1031657

Este adevărat că pentru a înainta trebuie să faci concesii. Oare?

Istoria ne-a arătat că am ajuns unde suntem acum prin oamenii care au cercetat, au descoperit și s-au dedicat unor țeluri dincolo de propria lor condiție. Oare asta este singura cale?

Tot respectul pentru cei ce au ales să facă asta cu banii în loc să îi risipească. Dar oare, oare vor fi și voi în viață când vor da ochii cu cei căutați? Căci tare aș vrea să văd ce ochi mari vor face omuleții mov când ne vor cunoaște casa, cu toate bubele și bolile ei. Și aș vrea să aflu ce vom răspunde când vom fi întrebați ce avem de oferit Universului, dacă de ai noștri nu avem grijă…

Experimentul Viață, oarecum neserios și peste picior, ep. 14.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.